for seamless transfers

Probeer nu onze tilbanden 30 dagen gratis uit

Stap 1

Kies de tilband 

Stap 2

Meld uw gratis aan

Stap 3

Maak uw keuze

Bent u benieuwd naar de voordelen van onze tilbanden? Grijp dan nu uw kans en ervaar Tailored Perfection gratis in de praktijk.

U kunt kiezen uit een van onze vijf tilbanden die u gedurende 30 dagen gratis mag uitproberen. Bent u tevreden, dan ontvangt u de tilband met 10% korting. U koopt uw tilband in onze webwinkel en gebruikt de kortingscode die u na uw bevestiging per e-mail van ons heeft ontvangen.

Wilt u er nog iets langer over nadenken? Dan stuurt u de tilband binnen 5 dagen na de proefperiode retour aan ons.

Stap 1

Kies uit 1 van onze 5 tilbanden.

All day tilband

Standard tilband

Toilet tilband

Disposable tilband

Corset tilband

Stap 2

Meld u gratis aan en ontvang binnen 2 werkdagen uw 30 dagen gratis tilband.

Wilt u graag een andere maat uitproberen? Neem dan contact met ons op via sales@tailoredperfection.com

Stap 3

Test uw tilband in de praktijk en evaar de voordelen van Tailored Perfection.

Vragen tijdens de proefperiode?

Mocht u tijdens het uitproberen vragen hebben over onze tilband, bel dan met het Tailored Perfection team op +31 88 0531 000 of stuur een e-mail naar sales@tailoredperfection.com

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er nadat ik het formulier heb ingevuld?U ontvangt een e-mailbericht met een bevestiging van uw aanvraag en de kortingscode die u kunt toepassen in geval u de tilband wenst aan te schaffen.

Is het echt gratis?Jazeker! U hoeft zelfs geen betaalgegevens in te voeren om gebruik te maken van de gratis proefperiode.

Wanneer gaat de proefperiode van 30 dagen in?De proefperiode van 30 dagen gaat in op het moment dat u de aanvraag heeft gedaan. 5 dagen voor het einde van de proefperiode ontvangt u per e-mail een reminder met einddatum van uw proefperiode.

Wat gebeurt er na de 30 dagen?Gedurende en na afloop van de 30 dagen kunt u de tilband aanschaffen op onze webshop van onze partner: www.msp-medical.com. Bij de betaalpagina kunt u de kortingscode invoeren. Mocht u besluiten om de tilband niet aan te schaffen, dan kunt u de tilband binnen 5 dagen na de proefperiode kosteloos retourneren. U stuurt hiervoor een e-mail naar sales@tailoredperfection en ontvangt van ons een retourlabel.

OPENING HOURS

Mo - Fri: 08:00 - 17:00

Sa - Su: Closed